Getest: Geboortekaartjes van Kaartwereld

Ik hou van post. Herstel: Ik hou van leuke post. Pakjes, kaartjes, brieven. En dan het liefste totaal onverwacht. Al van kleins af aan ben ik er gek op, dat het elke dag een verrassing is wat er in de brievenbus ligt.

Zelf stuur ik dan ook graag kaartjes bij speciale gelegenheden. Een verjaardag, geboorte of verhuizing in mijn omgeving? Tof! Dan mag ik weer een kaartje uitzoeken.

En wat is er nu handiger dan dit te doen vanuit je luie stoel. Of in mijn geval: vanaf mijn comfortabele bank. En dan vooral als het om meerdere kaartjes tegelijk gaat.

Door Hilde

Ruime keuze

Door onze recentelijke verhuizing was ik weer op zoek naar een leuke kaartje om onze vrienden en familie het nieuwe adres door te geven. Op de site van Kaartwereld kwam ik heel veel leuke kaartjes tegen die in aanmerking kwamen.
Nu ben ik best kieskeurig als het op dit soort keuzes aankomt. Op de meeste sites vind ik het aanbod vaak te beperkt. Kaartwereld biedt een ruim assortiment kant-en-klare kaarten voor elke gelegenheid. Voor elk wat wils dus!

Eigen ontwerp

Wat is er nu leuker dan een persoonlijke touch geven aan een persoonlijke kaart? Niet alleen door een leuke tekst, maar ook zeker door het toevoegen van je eigen foto.
Bij Kaartwereld is het uploaden van je afbeeldingen heel simpel. Gelukkig kun je hierna ook de gekozen foto gemakkelijk in grootte aanpassen zonder dat deze meteen uit verhouding

Korting

Terwijl ik de verhuiskaarten maakte, heb ik me meteen maar geregistreerd op de site. Wanneer je een account hebt, krijg je namelijk korting op al je kaarten. En wij houden nou eenmaal van een fijne korting. Toen ik ging afrekenen, kreeg ik nog een leuke verrassing. Doordat ik 25 kaarten in één keer bestelde, kreeg ik als kers op de slagroom ook nog eens een kwantumkorting.

Bovenop al die heerlijke korting spaar je bij elke bestelling automatisch zegels. Heb je de zegelkaart vol? Dan krijg je één kaart t.w.v. €2,45 volledig gratis.
Weer een leuke reden om iemand te verrassen met een onverwacht kattenbelletje.

Geboorte

Al heb ik ze zelf niet meer nodig, toch blijf ik smelten bij de leuke kaartjes die je kunt sturen om de hele wereld te laten weten dat jullie een kindje hebben gekregen.

Naast de kant en klare kaartjes en de kaarten die je volledig zelf ontwerpt, is er bij Kaartwereld nog een leuke middenweg: Een voorbedrukte kaart waar je heel simpel de eerste foto van je nieuwe wereldwonder in verwerkt. Het gemak van andermans ontwerp met je eigen persoonlijke stempel. Ik hou ervan!

Ben je al overtuigd van de voordelen van Kaartwereld of wil je nog meer informatie?
Neem dan vooral zelf een kijkje op de site!