Op zoek naar een zwangerschapscursus in Groningen waar je echt iets aan hebt? Leonie Winkel heeft al haar kennis en ervaring gebundeld in de meest complete zwangerschapscursus!

 • Ontspannen en vol vertrouwen uitkijken naar de geboorte van je baby
 • Vlotter, soepeler en fitter bevallen
 • Een rustige en liefdevolle start voor jouw baby

Klinkt goed? Lees dan even verder.

Deze cursus biedt jou een totaalpakket aan voorbereiding op jouw bevalling en is daarmee de meeste complete zwangerschapscursus in Groningen. In deze cursus wordt je niet alleen fysiek, maar ook mentaal, praktisch en emotioneel voorbereid op deze bijzondere levenservaring.

 • Ontspanning (fysiek en mentaal)
 • Kennis (over geboorte, over je lichaam, over je opties)
 • Fysieke voorbereiding (ademhaling, houding, beweging, voeding, massage)
 • Mindset training (voor een positief realistische mindset ten aanzien van bevallen)

Ze zorgen er samen voor dat je de bevalling optimaal voorbereid, zelfverzekerd en ontspannen tegemoet treedt. Hiermee vergoot je de kans op een vlotte en soepele bevalling, waar je met een goed gevoel op terug kijkt.

“Ik ben Leonie Winkel en ik ben geboortecoach. De afgelopen vier jaar heb ik verschillende opleidingen gedaan om mij te verdiepen in mindset, de fysiologie van bevallen en de invloed van mindset op de uitkomst van de bevalling. De belangrijkste aspecten van deze opleidingen heb ik gebundeld tot deze unieke en zeer complete zwangerschapscursus in Groningen.”

 • Mindfulness
 • ZwangerFit
 • HypnoBirthing
 • (bekken)fysiotherapie
 • Spinning Babies en Rebozo

“Alles komt samen in deze zwangerschapscursus in Groningen.”

Iedere zwangere vrouw kan deze zwangerschapscursus volgen. Of je nu thuis of in het ziekenhuis gaat bevallen, dat maakt niet uit. Of je je eerste kindje verwacht of je vierde; elke geboorte is uniek en vraagt om een goede voorbereiding. Deze cursus is bij elke geboorte toepasbaar, ook bij een keizersnede.

Partnercursus

Deze cursus is een partnercursus. Dat betekent dat jij als zwangere vrouw de cursus samen met je geboortepartner volgt (dit kan ook je moeder/zus/vriendin/doula zijn). Het is geen samen-zwanger-pufklasje, maar een zwangerschapscursus die je voorziet van feitelijke en complete informatie en praktische tools. In de cursus is er volop aandacht voor de rol van de geboortepartner. Deze is namelijk essentieel. Als partner leer je hoe je de zwangere vrouw kunt ondersteunen in elke fase van de bevalling, hoe je haar kunt helpen ontspannen, maar ook hoe je jullie wensen rondom de geboorte kenbaar maakt aan de geboortezorgverlener. Een vrouw die tijdens de gehele bevalling gesteund wordt door haar geboortepartner, kijkt over het algemeen positiever terug op haar bevalling.

Jouw bevalling en de geboorte van je kindje is een life- event dat je voor altijd bijblijft. Het is belangrijk te investeren in een goede start voor je kindje én voor jou als moeder.

“En na de bevalling kom je natuurlijk bij mij terug voor een draagconsult en cursus babymassage!”

Meer informatie vind je op Leonie’s website!