Als toekomstige ouders is het altijd super spannend wat het geslacht gaat worden van je kindje. gender-reveal-cake-whipped-bakeshop-philadelphiaOm daar achter te komen kun je die informatie vragen tijdens de echo. Sommige toekomstige ouders willen het geslacht helemaal niet weten totdat het kindje op de wereld is gezet en anderen kiezen er voor om het spannend te houden en samen met de hele familie- en/of vriendenkring het geslacht te onthullen. Daar is een, niet heel bekende, maar wel super spannende optie voor. Die optie heet de ‘Gender Cake’. De naam zegt het misschien al; een taart waarmee je op een leuke manier het geslacht van je kindje kan onthullen!

Je kunt na de echo de doktoren het geslacht van je kindje laten opschrijven. Dat mysterieuze papiertje word in een envelop gestopt en die kun je vervolgens zelf (of manlief) naar een bakkerij brengen. De bakker bekijkt vervolgens het papiertje en maakt een super mooie taart met een gekleurde vulling. De vulling is niet zomaar in allemaal gekke kleurtjes.. Maar blauw of roze natuurlijk! Vervolgens kunnen de toekomstige ouders een dik feestje geven om het geslacht van hun kindje te onthullen. Deze manier is erg populair in
Amerika en is zelfs gebruikt in een televisie serie. Maar wat veel mensen niet weten is dat het ook kan in Nederland. Dus als je de spanning er in wilt houden is dit een leuke optie!

 

 

Op YouTube zijn er genoeg video’s hierover te vinden. Bekijk bijvoorbeeld deze video van een toekomstige moeder die wel heel enthousiast word van de uitslag.

Niet iedereen is altijd blij met het geslacht van de baby, zoals dit meisje die niet zo van jongens houdt.

 

 

Bron afbeelding: www.dishmaps.com