Adverteren op ZwangerinGroningen.nl

“MoedersinGroningen.nl werd geboren uit eigen behoefte: ik vond het als moeder van een driejarig meisje vreemd dat er niet een centraal punt was waarop ouders tips en ervaringen aan elkaar uitwisselden. En dat gold ook tijdens mijn zwangerschap. Want hoe weet je nou welke verloskundigen er zijn? Welke zwangerschapscursus is leuk en waar koop je de fijnste babykleertjes? Iedereen is er zelf naar op zoek, maar we hoeven toch helemaal niet allemaal zelf het wiel uit te vinden?”

Daarom nu een “zusje” voor MoedersinGroningen.nl: Een online magazine, speciaal voor zwangeren. Gemaakt door hetzelfde team, maar vooral door de zwangeren zelf.

Bereik ouders in en om Groningen

De drie websites binnen ons platform hebben een bereik van zo’n 15.000 bezoeken per maand. Via Facebook bereiken we zo’n 50.000 mensen per maand. Daarnaast zetten we nog verschillende andere kanalen in zoals Twitter, Instagram en onze nieuwsbrieven. Inmiddels zijn we al sinds 2013 expert in het maken van content voor ouders.

We bieden verschillende mogelijkheden om te adverteren en jouw producten of diensten onder de aandacht te brengen. We hebben pakketten, maar werken ook op maat.

Vragen? Neem gerust contact op.
MoedersinGroningen.nl / Fabuly
redactie@moedersingroningen.nl
085-3034864