ZwangerinGroningen.nl

Twee jaar geleden ging het online magazine MoedersinGroningen.nl online: een verzamelpunt voor allerlei info voor ouders in Groningen. En met succes! Inmiddels heeft de site zo’n 10.000 bezoeken per maand en een mooie schare fans op Facebook en Twitter. Dit magazine werd opgericht door Minke Haveman (1982), zelf moeder in Groningen en onderneemster in dezelfde stad.

“MoedersinGroningen.nl werd geboren uit eigen behoefte: ik vond het als moeder van een driejarig meisje vreemd dat er niet een centraal punt was waarop ouders tips en ervaringen aan elkaar uitwisselden. En dat gold ook tijdens mijn zwangerschap. Want hoe weet je nou welke verloskundigen er zijn? Welke zwangerschapscursus is leuk en waar koop je de fijnste babykleertjes? Iedereen is er zelf naar op zoek, maar we hoeven toch helemaal niet allemaal zelf het wiel uit te vinden?”

Daarom nu een “zusje” voor MoedersinGroningen.nl: een online magazine, speciaal voor zwangeren. Gemaakt door hetzelfde team, maar vooral door de zwangeren zelf.

Heb je vragen? Wil je ons tippen of feedbacken? Neem dan even contact op.
redactie@moedersingroningen.nl

emsenmink