Dubbel Zen voor een ontspannende zwangerschapsmassage!

 

Even voorstellen

Doete Reitsma is in 2012 afgestudeerd als Verloskundige in Antwerpen. Na haar afstuderen, is ze gelijk begonnen met werken als (klinische) Verloskundige in het Ommelander Ziekenhuis Groep ziekenhuis te Winschoten. Ook al mocht ze in Winschoten haar droombaan beoefenen, na 2,5 jaar hebben toch haar reiskriebels de overhand genomen en heeft ze de wereld verkend. In Azië heeft ze inspiratie en kennis opgedaan in de Thaise massage, zwangerschaps- & babymassage, aromatherapie ontspanningsmassage, voet reflexologie massage en Reiki. Deze cursussen vond ze zo leuk om te doen, dat vanuit dit enthousiasme het idee voor Dubbel Zen is ontstaan. Nu heeft Doete naast haar baan als verloskundige, deze droom tot werkelijkheid gebracht. Met de inspiratie die ze heeft opgedaan tijdens haar wereldreis, hoopt ze Nederlandse zwangeren iets extra’s te bieden, zodat zij zo volledig en ontspannen mogelijk kunnen genieten van de zwangerschap.

Ken je het gevoel van totale ontspanning na een heerlijke massage? Kun je je dan ook voorstellen dat je na deze massage in je eigen omgeving bent en zelfs misschien daarna een dutje kunt doen? Dit kan!

Ontspannen in een bijzondere periode

Dubbel Zen biedt ontspanning in de zwangerschap en ook de periode na de zwangerschap voor moeder en baby. De ontspanningsmassages worden door Dubbel Zen als enige in de noordelijke provincies aan huis verzorgd en dit met ruime boekingstijden. Extra aandacht en ontspanning voor jou en je baby in deze bijzondere periode.

De periode rondom de zwangerschap en geboorte van een baby brengt vele veranderingen met zich mee. Tijdens deze negen maanden durende periode is je lichaam continu bezig om zich aan te passen, in voorbereiding op de komst van jouw/jullie baby. Een tijd waarin het extra belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen én je te laten verzorgen. Dat kan door middel van een ontspannende zwangerschapsmassage. Naast ontspanning, zorgt een zwangerschapsmassage ook voor het in conditie houden van je lichaam.

Wat doet Dubbel Zen?

De massage therapeute Doete Reitsma heeft Dubbel Zen dit jaar opgericht, naast haar baan als verloskundige. De opleidingen voor de massages heeft ze tijdens haar wereldreis door Azië en Australië volbracht. Dubbel Zen maakt dan ook gebruik van enkele Thaise invloeden bij haar ontspanningsmassages. Ook kunnen zwangere vrouwen hier terecht voor een traditionele Thaise zwangerschapsmassage. De nadruk bij de Thaise massage therapie ligt meer op acupressuur en de energiebanen in het lichaam. Zo kunnen er blokkades in het lichaam worden opgelost, waarmee het zelf genezend vermogen en de energiebalans van het lichaam zich kan herstellen. Verschillende (typische zwangerschaps) klachten kunnen zo verdwijnen.

Dubbel Zen probeert door middel van massages jou, als zwangere vrouw en/of (samen met) je baby, volledige ontspanning te bieden aan huis.
Om zo optimaal mogelijk te kunnen genieten van deze bijzondere periode en van elkaar, biedt Dubbel Zen naast zwangerschaps- & babymassage ook ontspanningsmassage voor moeder tijdens de kraamperiode. Dubbel zo ontspannen, Dubbel Zen.

Meer informatie

Voor meer informatie over de ontspanningsmassages kun je de website van Dubbel Zen bezoeken: www.dubbelzen.com, of like haar Facebook pagina: https://www.facebook.com/dubbelzen.

‘Ik hoop je snel te ontmoeten en kennis te laten maken met Dubbel Zen.’

Doete Reitsma

Fotografie door Linda Bakker, Door Linda’s lens