16 30 wkn unboxing

Nog nooit een vlog gezien van Evelien? Dan is deze zeker de moeite waard.

Helemaal als je zwanger bent en het kraampakket nog niet hebt ontvangen, Evelien laat deze keer de inhoud zien van haar kraampakket en legt uit waarvoor alles dient. Overigens zien alle kraampakketten er zo uit, ze hebben allemaal dezelfde inhoud. Door het kijken van deze vlog ben je in elk geval een beetje voorbereid op de A-sexy onderbroeken. (Ja, die zitten er echt en ‘And you need them’ )

Mijlpaaltje: ik ben 30 weken zwanger! De afgelopen 2 weken waren pittig, aangezien Mark en ik allebei kreupele haasjes zijn. Ik door mijn bekkeninstabiliteit en hij door een acute blindedarm ontsteking.
In deze ZwevelienTV vertel ik je hoe we ons de afgelopen weken staande hebben gehouden. Ook laat ik je zien wat er allemaal in het kraampakket zit als je thuis wil bevallen. A-sexy onderbroeken, mega maandverband en nog meer enge zaken. Kijk mee!