3 Leuke adressen voor geboortekaartjes

Als je een kindje verwacht, zijn er tal van dingen waar je aan moet denken. Het inrichten van de babykamer, kleertjes kopen, jezelf voorbereiden op de bevalling. En al die dingen kunnen er wel eens voor zorgen, dat je door de baby-bomen het bos niet meer ziet. Want heb je al besloten hoe het geboortekaartje eruit komt te zien en zo ja, waar je deze gaat bestellen? Om die keuze iets makkelijker te maken, geven wij je alvast 3 winkeltips voor het bestellen van je geboortekaartjes.

 

www.hierbenik.nl

In deze webwinkel vind je hele betaalbare kaartjes. Naast alle leuke designs heb je ook nog de mogelijkheid om eigen illustraties en/of foto’s toe te voegen. Heb je het kaartje helemaal naar je wens ontworpen, dan bestel je voor maar €1,- een proefdruk. Daarbij ontvang je meteen verschillende monsters van papiersoorten en envelopkleuren. En helemaal handig is de calculator op de site, waarmee je meteen kunt uitrekenen wat het totaalbedrag van je bestelling zal zijn. Bij een bestelling boven €25,- betaal je geen verzendkosten.

 

 www.hippe-geboortekaartjes.nl

Deze webshop is een echt designersplatform met een grote collectie hele diverse kaartjes die elke week wordt aangevuld. Je kiest één van de designontwerpen of begint met een blanco kaart en voegt dan je eigen tekst en foto(‘s) toe. Ook hier kun je voor maar €1,- een proefdruk bestellen, inclusief papier- en envelopstalen. Extraatje op deze site is dat je de enveloppen al vooraf kunt bestellen. Die kun je dan alvast schrijven tijdens je zwangerschapsverlof en als de kleine er is dan hoef je de enveloppen alleen nog maar te vullen en verzenden. Zo heb jij in de kraamtijd extra veel tijd om met je babietje te knuffelen. De verzending van je geboortekaartjes is helemaal gratis.

 

www.hipdesign.nl

Wanneer je echt een uniek geboortekaartje zoekt, ben je op deze site helemaal aan het juiste adres. Naast een ruime collectie mooie kaarten en de mogelijkheid om zelf je kaartje te ontwerpen, bieden zij nog veel meer mogelijkheden. Zo kun je een illustratie op maat laten maken of je geboortekaartje door een designer laten ontwerpen. En kun je niet kiezen tussen meerdere kaartjes op de site, dan laat je toch een combinatie van je drie favorieten maken. Heel simpel met Mix & Match. The sky is (praktisch) the limit in deze webshop. Een proefdruk ontvang je voor maar €1,- en verzending is gratis.