De leukste 5 dieren voor op een geboortekaartje!

Je bent zwanger en over een tijdje mag iedereen weten dat jullie kleine spruit er is. Wat dacht je van een beestachtig schattige aankondiging? De geboortekaartjes met dieren van Kaartje2go zijn speels en schattig, precies wat jouw kleintje (hopelijk ;-)) straks ook is. Kijk mee en ontdek welk geboortekaartje het beste bij jullie past!

  1. Geboortekaartjes met een vos

Bij eigenwijze ouders hoort natuurlijk een eigenwijze babyaankondiging. Vosjes zijn wollig, aaibaar en niet bang om ondeugend te zijn! Met zijn oranjegekleurde vacht en guitige voorkomen steelt een vos ieders hart. Past een geboortekaartje met een vosje bij jullie?

 

  1. Pakketje geluk, gratis thuisbezorgd!

Hét symbool van geboorte is toch wel de ooievaar. Misschien vind je dit bijgeloof een beetje ouderwets, maar de geboortjekaartjes met ooievaar van nu geven deze babybezorger een heel moderne twist. Leuk weetje: het woord ‘ooievaar’ komt uit het Duits en betekent ‘geluksdrager’!

 

  1. Zoet babynieuws: geboortekaartje met flamingo’s

Hoor je bij Team Pink en ben je gek op de kleur roze voor een meisje? Dan mogen we je de kaartjes met flamingo’s zeker niet onthouden! De zoetgekleurde vogels zijn prachtig, met hun elegante poten en donzige uiterlijk. Flamingo’s zijn echte groepsdieren, wat perfect past bij een gelukkig gezinnetje.

 

  1. Geboortekaartjes met olifant

Heb je weleens een babyolifantje van dichtbij gezien? Het viel je vast op dat ze heel erg schattig en vertederend zijn. Dit is niet anders bij de geboortekaartjes met een olifant! Het diertje is met zijn grijze huid en koddige voorkomen een leuke boodschapper van jullie blijde nieuws.

 

  1. Hip bericht: uiltjes op een geboortekaartje

Kaartjes met uiltjes zijn heel erg hip. Niet zo gek ook, want geboortekaartjes met een uil zijn er in stoere, vrolijke en schattige varianten. En waar flamingo’s door hun kleur  voornamelijk voor een meisje worden gekozen, kunnen uiltjes voor jongens én meisjes. Handig als je nog niet weet wat het geslacht van jullie kleintje is, maar je het geboortekaartje wel van tevoren wilt kiezen.

 

Geboortekaartjes met dieren bij Kaartje2go

We hopen dat je een keuze kunt maken uit alle dieren die de geboorteaankondiging van jullie baby zo vrolijk en speciaal kunnen maken. Je vindt geboortekaartjes met dieren trouwens bij Kaartje2go. Als je van tevoren de adressen invoert, stuurt Kaartje2go de geboortekaartjes rechtstreeks naar de ontvangers. Zo regel je de geboorteaankondiging van jullie kleintje vanuit je luie stoel. Handig toch?