lindaslens-foto4
Misschien heb je er al over nagedacht waar je het liefste wilt gaan bevallen: thuis, in een bad of liever in een ziekenhuis. Of misschien heb je wel geen keus. Het is belangrijk om je goed voor te bereiden op de geboorte, zeker als je voor het eerst een kindje krijgt. Als je weet wat je ongeveer kan verwachten, zie je met meer vertrouwen de bevalling tegemoet.

Tijdens informatiebijeenkomsten wordt onder andere verteld hoe je de start van de bevalling kunt herkennen en op welk moment je dan het beste contact kan zoeken met de verloskundige.

Welke keus ook je voorkeur heeft: het is handig om van te voren informatie in te winnen. Dit kan bij beide ziekenhuizen in de stad Groningen.

In het UMCG is dinsdag 12 januari een informatieavond georganiseerd in samenwerking met de Stadspraktijk. De avond is bedoeld voor vrouwen en hun partner die dan tussen de 28e en 30e week zwanger zijn. Voor meer informatie en aanmelden kun je een kijkje nemen op de site van de Stadspraktijk.

Waar: UMCG Ronde Zaal
Wanneer: dinsdag 12 januari 2016
Tijd: 19.00
Kosten: gratis

In het Martiniziekenhuis wordt donderdag 21 januari de voorlichtingsbijeenkomt ‘De Bevalling ’georganiseerd. De bijeenkomst is gratis, wel moet je je van te voren aanmelden. Meer informatie en hoe je je kan aanmelden staat op de website van het Martiniziekenhuis.

Waar: Martini Ziekenhuis Groningen, volg de bordjes vanaf de hoofdingang
Wanneer: donderdag 21 januari 2016
Tijd: 19.15 – 21.15 uur
Kosten: gratis