Pienepien voor vrolijke kinderkamers, geboortemeubeltjes en geboortekaartjes!

Wil je echt iets bijzonders voor op je babykamer? Iets anders dan een blauw of roze behangetje? Dan kan Pien een prachtige muurschildering voor je maken! Heel origineel en persoonlijk, want je bespreekt samen hoe de schildering er uit komt te zien. Bijvoorbeeld in de stijl van je zorgvuldig uitgekozen geboortekaartje of iets anders wat precies bij jullie past.

En wil je het liever niet voor altijd op de muur? Pien schildert het ook met liefde op MDF, canvas of aangeleverd materiaal zoals een houten bed. Eigenlijk kan dus bijna alles!

Geboortemeubeltjes

En dat is niet alles; bij Pienepien.nl kun je ook terecht voor geboortemeubeltjes. Leuk om voor jezelf te kopen of om te geven als kraamcadeau. Een saai wit stoeltje, bankje of tafeltje wordt omgetoverd in een persoonlijk meubeltje. Jullie overleggen samen welke stijl.pienepien3

Geboortekistjes

Elke moeder (en vader) wil graag kleine dingetjes bewaren van de eerste periode dat de baby er is. Het ziekenhuisbandje, de eerste sokjes of schoentjes, een eerste lokje haar. Pien maakt persoonlijke geboortekistjes. Daar kun je al die kleine herinneringen in bewaren voor later of om gewoon af en toe in te neuzen. En: mooi om later mee te kunnen geven aan je kind.

Herinneringskistjes

pienepien herinneringskistje

Als je het ergste in je leven moet meemaken, het verlies van je meest dierbare, kan Pien een herinneringskistje of kist voor je beschilderen.

Want als je iemand moet missen, zijn alle kleine dingetjes van nog veel meer waarde ineens. En dan is het fijn als je die kunt bewaren in een mooi, persoonlijk kistje, helemaal gemaakt in jouw stijl, naar jouw wensen.

 

 

 

Geboortekaartjes

pienepien geboortekaartjeTja, als je zo kan tekenen en schilderen als Pien, dan doe je dat het liefst zoveel mogelijk. Daarom maakt ze ook geboortekaartjes. Vrolijk en uitbundig van kleur en uiteraard in overleg met jou!

 

Nieuwsgierig geworden? Dat snappen wij! Bekijk de website van pienepien.nl of mail Pien gewoon gelijk: pien@pienepien.nl ! Ze is hartstikke leuk :).

 

pienepienbanner