Wij zijn online en dat vieren we!

Maak kans op een  Fujifilm Instax CameraDe mooiste momenten: die wil je voor altijd vastleggen. Dat weten we hier maar al te goed! En omdat we online zijn, hebben we een leuke winactie voor je! Hieronder zie je hoe je mee kunt doen!

Fuji Instax Mini

Back to the old days: maak instant fotootjes met deze toffe camera. Kun je straks de kraamvisite gelijk een fotootje meegeven van je verse baby! Of gewoon voor jezelf, op de koelkast, in je plakboek of boven je bed. Met deze camera maak je dus kekke polaroid-achtige-kiekjes die je gelijk in je handen hebt. LEUK TOCH?!

We geven 1 zwarte Instax Mini weg en je krijgt er filmpjes bij dus je kan gelijk los!

Professionele shoot van buik of baby van Door Linda’s Lens

Door Linda’s Lens maakt prachtige foto’s van bolle buiken en verse baby’s. Je mag kiezen uit een zwangerschapsshoot of een newborn shoot. Voor een zwangerschapsshoot neemt ze je graag mee naar een mooie locatie die bij je past: dat overleggen jullie samen. Een newborn shoot doet ze het liefst bij je thuis; dan hoeven jij en je baby nergens heen. De foto’s die je bovenaan de website ziet zijn gemaakt door Linda, mooi toch?!

Sophie de Giraf

Sophie de wat? Sophie de Giraf! Een mooie troostprijs! Of, nou ja, noem het maar troostprijs: Sophie is de grootste babyvriend ter wereld. Er is iets magisch aan dit speeltje: de meeste baby’s laten Sophie nooit meer los. Het ideale kraamcadeau, maar ook heel erg fijn om zelf te houden!

Winnen?

Laat in het formulier hieronder je gegevens achter en beantwoord de vraag! Hiermee help je ons en maak je kans op een van de drie prijzen.
Oh en weet je wat we echt tof zouden vinden? Als jullie Linda’s pagina even zouden liken. En die van ons ;).

    Je naam (verplicht)

    Je email (verplicht)

    Waar zou jij nog graag een column over lezen op de site?


    Goed om te weten: de winnaar wordt geloot. Je kunt meedoen tot en met zondag 17 mei, 00:00. We mailen de winnaars op het ingevulde mailadres, dus houd dat na de 17e goed in de gaten! Mocht je binnen drie dagen niet hebben gereageerd op onze mail, dan loten we opnieuw voor de prijs.