Binnenkort een geboorte in de familie, vrienden of kennissenkring? Dan is een felicitatie aan de kersverse ouders op zijn plaats! En wat is nu een mooiere manier om dit te doen dan door een prachtig boeket met bloemen te bezorgen als verrassing? Ook prima geschikt als cadeautje voor jezelf, trouwens ;).

bloemen winnenGreetz verstuurt prachtige boeketten in een luxe cadeauverpakking. Een echte verrassing, want die doos zegt niets over het mooie boekt dat er uit tevoorschijn komt. Een heel mooi cadeau dus! En zo’n boeket kun je winnen bij ZwangerinGroningen.nl!

Winnen zo’n prachtig boeket!
Zelf al een leuk bezorgadres in gedachten? Of vind je dat je zelf zo’n boeket verdient? Doe dan mee aan deze winactie en maak kans op 1 van de twee Greetz tegoedcodes a €30,- die we op ZwangerInGroningen.nl weggeven.

Hoe kun je winnen?
Heel makkelijk! Like de Facebookpagina van Greets en vul onderstaand formulier in met waarom jij moet winnen. Meedoen kan tot 8 september.  Op 9 september loten we de twee winnaars en mailen wij hun de tegoedcodes. Kun je lekker zelf bestellen :).

luxegeschenkdoos bloemenDe tegoedcodes kun je gebruiken via op website van Greetz. Op de pagina ’Bloemen bezorgen door Greetz’ staan alle boeketten die je kunt bestellen. De tegoedcodes kun je gebruiken tot en met 31 december 2015. Tip: Hou rekening met de bezorgkosten van €4,95, dus kies een boeket uit voor €25,-.

 

 

 

 

    Je naam (verplicht)

    Je email (verplicht)

    Waarom wil jij graag deze bos bloemen van Greetz winnen?