Door Linda’s Lens: Zwangerschapsfotografie en newborn shoots

doorlindaslensDoor Linda’s Lens is het gloednieuwe bedrijf van Linda Bakker. Met al jaren een enorme passie voor fotograferen en een fotografie-opleiding op zak, besloot ze in het voorjaar van 2015 de stoute schoenen aan te trekken en een eigen onderneming te beginnen: Door Linda’s Lens. Ze specialiseert zich in portretfotografie, zwangerschapsfotografie en newborn fotografie.

Linda’s stijl

Linda houdt van echt. Met elke foto die ze maakt, wil ze een verhaal vertellen. Geen vlotte, cliché fotootjes dus. Het liefst neemt Linda je mee naar buiten, naar bijzondere plekken die bij jou passen. En: ze fotografeert graag met natuurlijk licht. Dit geeft haar foto’s een naturel effect. Echt, dus.

door-lindas-lens Karen55

Spontaan en ongedwongen op bijzondere locaties

Linda kiest graag voor spontane, ongedwongen foto’s. Onbewaakte momenten, speelse blikken en spontane lachjes zie je daarom veel en vaak op haar foto’s terug. En, zoals gezegd: het liefst fotografeert ze buiten, op bijzondere locaties. En daar heeft ze een hele lijst van :). Maakt een foto net iets anders dan in een reguliere fotostudio. Om zulke spontane momenten vast te kunnen leggen, moet de sfeer tijdens een shoot goed en ontspannen zijn. En ook dat is Linda toevertrouwd: ze neemt uitgebreid de tijd voor die ene foto.

Eigen inbreng: juist belangrijk

Heb je zelf specifieke ideeën over waar en hoe je graag op de foto wil? Eigenlijk kan bijna alles. En weet je het juist niet? Dan heeft Linda veel creatieve ideeën om je op de foto te zetten zoals dat bij jou past. In overleg kom je immers ook tot het mooiste resultaat.

Geïnteresseerd in een zwangerschapsshoot of newborn shoot bij Door Linda’s Lens? Neem dan contact op met Linda!
door-lindas-lens Karen41 door-lindas-lens Karen31

lindaslens-foto7

doorlindaslens logo