Newbornshoots en zwangerschapsshoots uit het hart bij Karijn

Elke foto die ik maak is een weerspiegeling van mijn gevoel op dat ene bewuste moment

Ab imo Pectore             = uit het diepst van mijn Hart

Eerste camera

Karijn Seldam (1979) kreeg in 1996 haar eerste camera. Een analoge compact camera, diplomacadeau van haar ouders. En eigenlijk is ze sinds dat moment niet meer gestopt met fotograferen. Het bleek een prachtige manier te zijn om haar gevoelens en gedachten creatief te kunnen vastleggen en uiten. Een vertaling van ongrijpbare, abstracte emoties in concreet, mooi beeld. Daarom besloot ze in 2000 de opleiding Fotonica in Drachten te gaan volgen. Vier jaar later behaalde ze haar fotografiediploma en ging ze aan de slag als fotografe.

De stijl van Karijn

In haar foto’s wil ze eigenlijk altijd oprechtheid vastleggen. Ze is constant opzoek naar die details die mensen maken zoals ze écht zijn. Want iedereen is mooi en uniek. Dat kun je, als je goed kijkt, vangen in beeld.

Karijn is van nature betrokken en ook dat zie je terug in de foto’s. Ze kan mensen goed op hun gemak stellen en probeert nooit te veel te regisseren. Bij kinderfotografie laat ze de kids gewoon hun gang gaan en volgt hen met haar camera om juist die kwetsbare, natuurlijke momenten vast te leggen. Newborns volgt ze ook in hun eigen, natuurlijke ritme en die fotografeert ze het liefst in natuurlijk licht.

Karijn heeft een prachtige studio, maar kan ook bij je thuis of op locatie komen fotograferen.

Geïnteresseerd in Karijn Seldam Fotografie?

Bekijk haar hele portfolio op de website van Karijn Seldam Fotografie of neem gelijk contact op. Hieronder vind je een selectie van haar foto’s.

newborn Lyam
Nanda zwangeschap 2015-101 web
Nanda zwangeschap 2015-32 zw web